Actualitat

Publicada el 02 Nov 2016
A) "ATRÉVETE SI ERES HOMBRE...!"
És un joc de rol i de taula. Els objectius són potenciar unes masculinitats alternatives a les tradicionals, visibilitzar les conseqüències de conductes i actituds masclistes i trencar amb els rols tradicionals.
Resulta participatiu i dinàmic. Hi poden jugar fins a 5 persones per tauler (en disposem 3). Cadascú representa un noi amb un tipus de masculinitat diferent, que suma o resta punts de felicitat segons l’ambient on es jugui (masclista, de transició o igualitari) i les respostes que doni a les situacions en les què es vagi trobant.
Tenim el joc original i el joc adaptat amb imatges dels Simpson.
Publicada el 02 Nov 2016
Analitzem les claus de l’èxit de la trilogia i la relació afectiva. Vols un Grey a la teva vida? On són els límits

en una relació amorosa?
Publicada el 09 Sep 2015
Ahir LIKA i l'Associació Giramón Pardinyes (AGIPA) van signar un conveni de col·laboració amb el qual ambdues entitats manifesten la voluntat de treballar conjuntament en projectes de coeducació familiar i en el temps de lleure. Per exemple, tenen previst realitzar cinefòrums sobre l'educació al món, tallers coeducatius per a joves i per a famílies (per exemple, per ser conscients dels estereotips i desigualtats presents encara en l'educació a casa i a l'escola, per construir relacions de parella més sanes, per construir una identitat lliure i respectar les altres, etc)...
Publicada el 29 Apr 2015

<< Anteriors 1 2 3 Posteriors >>

Powered by CuteNews